Een nieuw kussen kopen: de trends van 2018

Kussen en kussens

Door een of meerdere kussens aan te schaffen, kunt u uw huis meer sfeer geven. Bovendien maken kussens een bank of stoel een stuk comfortabeler. Wilt u enkele kussens aanschaffen en vindt u het belangrijk dat uw sierkussens op en top trendy zijn? Dan vertellen wij u graag wat de laatste sierkussen trends van 2018 zijn.

Kussens met tekst

We zien steeds meer woonaccessoires met romantische, grappige en inspirerende teksten. Ook de sierkussens die u op de bank of uw luie stoel legt, mogen best een leuke tekst bevatten. Met een leuke tekst valt uw nieuwe kussen niet alleen beter op in uw interieur, maar kunt u bovendien een bepaalde boodschap uitdragen. Van de boodschap die u op uw kussen leest, wordt u iedere dag weer blij.

U kiest zelf welke tekst er op uw nieuwe kussen moet staan. Door het grote aanbod sierkussens met romantische, grappige en inspirerende teksten, vindt u altijd wel een kussen dat bij u past.

"Een woonkamer is pas compleet met stijlvolle kussens"

Daniek de Groot

Kussens met geometrische vormen

Houdt u niet zo van kussens met teksten, maar wilt u wel een trendy kussen aanschaffen? Dan kunt u ook sierkussens met een opdruk met geometrische vormen kopen. Sierkussens met geometrische vormen staan prachtig in een modern interieur, maar ook in een industriële inrichting. U kunt een kussen kopen met subtiele en rustige kleuren, maar de geometrische vorm op uw kussen kan ook uit opvallende kleuren bestaan. Door het grote aanbod sierkussens met geometrische vormen, vindt u altijd wel een kussen die bij uw meubels en woonaccessoires past.

Kussens met meerdere kleuren

De meeste mensen hebben een vrij eenvoudige bank, in een subtiele kleur. Denk hierbij aan een stoffen bank in de kleur grijs of aan een leren bank in een bruintint. Het voordeel van een bank met een subtiele look, is dat u dit meubel niet snel zat bent. Omdat de bank niet te veel opvalt, is de kans groot dat u het meubel over enkele jaren nog steeds mooi vindt. Het nadeel van een bank met een rustige uitstraling, is dat deze een beetje saai kan ogen.

U kunt uw bank wat meer op laten vallen door hier kussens met opvallende kleuren op te leggen. Effen kussens met opvallende kleuren doen het goed, maar kussens met meerdere kleuren in de opdruk zijn eigenlijk nog leuker. Zelfs één gekleurd kussen op een grote bank, kan uw bank al meer op laten vallen in huis. Bijkomend voordeel: uw bank wordt nog comfortabeler als hier een of meerdere kussens op liggen.

Een kussen op de grond

U kunt uw nieuwe kussen op de bank of op de fauteuil leggen, maar het kan ook leuk zijn het kussen op de grond te leggen. Zeker als u jonge kinderen heeft die regelmatig op de grond zitten te spelen, is een kussen op de grond hartstikke praktisch. Ook ziet een mooi kussen op de vloer er hartstikke gezellig uit. En ligt het kussen even in de weg? Dan kunt u het alsnog op de bank of op de fauteuil leggen. Ook kunt u een stapeltje kussens in de hoek plaatsen, waar de kids een kussen kunnen pakken als ze er eentje nodig hebben.

Tip: koop geen witte sierkussens voor op de grond. Een wit kussen wordt sneller vies en is minder gemakkelijk te reinigen dan een donker kussen. Bent u van plan uw nieuwe kussen voornamelijk op de grond te leggen, dan is het beter een kussen met donkere kleur te kopen.

Tip: diverse sierkussens met elkaar combineren

U kunt meerdere exemplaren van hetzelfde kussen aanschaffen, maar eigenlijk is het nog leuker diverse sierkussens met elkaar te combineren. Zo staat een kussen met tekst prachtig bij een kussen met geometrische opdruk, maar ook bij een kussen met meerdere opvallende kleuren. Als de kleuren van de verschillende kussens goed bij elkaar passen, is er in feite altijd een goede match.

Door diverse sierkussens met elkaar te combineren, geeft u uw interieur wat meer diepgang. Schaft u meerdere kussens met geometrische opdruk aan, dan wordt uw inrichting een beetje saai. Door diverse sierkussens met elkaar te combineren, valt ieder kussen wat meer op en krijgt u echt een gezellige en trendy inrichting.

Uw huis restylen? Bestel de juiste kussens

Wilt u uw interieur een nieuwe uitstraling geven, zonder een grote investering te moeten doen? Schaf dan enkele mooie sierkussens aan bij Kussenhoezen Winkel. Door verschillende sierkussens te kopen en deze met elkaar te combineren in huis, geeft u uw inrichting meer sfeer en meer diepgang. Ook ziet uw inrichting er nu nog moderner en stijlvoller uit.

Heeft u hulp nodig met het aanschaffen van uw favoriete kussen of weet u niet zo goed welke sierkussens goed bij elkaar passen? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. Neem contact met ons op en wij kunnen u helpen met het plaatsen van een bestelling. Ook kunnen onze interieur experts u vrijblijvend advies geven over het combineren van sierkussens, zodat u de juiste kussens met elkaar kunt matchen.

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand